Mantelzorgchalet in Oud Vossemeer

In december 2015 hebben we voor het eerst contact gehad met de familie Duine. Zoon Marco wilde, samen met zijn gezin, graag het ouderlijk huis in Oud Vossemeer kopen. 

 

Ouders, Dientje en Andre orienteerden zich op het gebied van een mantelzorgwoning en kwamen terecht bij Thuis aan Huis. Vanaf het begin was duidelijk dat Dientje niet in een 'platte' woning wilde. Ze wilde graag een ECHT huisje. Voor Thuis aan Huis was dit het eerste 'chalet project' en samen zijn wij aan de slag gegaan om een ontwerp te maken waar iedereen tevreden mee was. Na een aantal weken zijn we gaan bouwen. Tijdens dit traject was er veelvuldig contact tussen alle partijen en in juni 2016 was het dan zo ver; de mantelzorgchalet kon geplaatst worden! Een spannende dag voor iedereen en een mijlpaal voor Thuis aan Huis.
 
En nu....nadat alles netjes is afgewerkt en Andre en Dientje de woning met hun eigen spulletjes hebben ingericht, kunnen we met TROTS zeggen: "wat een prachtig project was dit!"
 
Heeft u interesse om dit mantelzorgchalet in Oud Vossemeer te bekijken? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom!

Contact

Neem direct contact op met ons!

Voor informatie en vragen.

» Naar contactinformatie
Brochure

Download de brochure!

Voor meer informatie over mantelzorgwoningen.

» Download brochure