Referenties

'Binnen 3 weken stond daar een mantelzorgwoning'

Thuis Aan Huis kreeg de aanvraag van de Gemeente Zwolle voor familie De Vries.

Meneer De Vries heeft een spieraandoening, de vraag was hoe snel kan Thuis Aan Huis schakelen voor spoedsituaties. Het antwoord mocht er zijn, binnen 3 weken stond er een nieuwe mantelzorgwoning bij de Familie aan de bestaande bouw.

 

Lees verder

Mantelzorgchalet te Bosschenhoofd

Op 15 mei 2018, plaasten Thuis aan Huis deze mooie mantelzorgchalet te Bosschenhoofd. Het was voor de ouders van de familie. De familie wilde graag hen ouders dicht bij zich houden en kwam zo bij thuis aan huis. Samen met de familie is er toen een mooi ontwerp gemaakt, en deze is uitgevoerd. 

Lees verder

Schitterende mantelzorgwoning

Thuis aan Huis heeft samen met de familie, een mooie mantelzorgwoning ontworpen. De mantelzorgwoning was voor de (schoon) moeder van de familie. Ook is voor dit project de verhuizing van de familie verzorgd. 

Lees verder

Mantelzorgwoning in Roosendaal

Mevrouw Saidi zat in een verzorgingstehuis, maar miste haar familie om haar heen heel de dag. Familie Saidi ging op zoek naar een oplossing, en kwamen zodoende uit bij Thuis aan Huis. Samen met de familie is er een mooie woning ontstaan, waardoor mevrouw Saidi gelukkig is, want ze is omringd door haar familie.

 

 

Lees verder

Mantelzorgwoning te Wijchen

Op 29 maart 2018 plaatste Thuis Aan Huis een mooie mantelzorgwoning voor familie Van der Star in Wijchen. Deze was voorzien van een keukenblokje, mindervalidetoilet en douche.

Lees verder

Een nieuwe badkamer in Zwolle

Voor de familie Hoekstra in Zwolle, werdt op 28 maart 2018, een mooie douche-unit geplaatst. Deze werdt geschakeld aan de bestaande bouw, zodat de familie er optimaal gebruik van kon maken.

Lees verder

123456
Contact

Neem direct contact op met ons!

Voor informatie en vragen.

» Naar contactinformatie
Brochure

Download de brochure!

Voor meer informatie over mantelzorgwoningen.

» Download brochure