Referenties

Schitterende mantelzorgwoning

Thuis aan Huis heeft samen met de familie, een mooie mantelzorgwoning ontworpen. De mantelzorgwoning was voor de (schoon) moeder van de familie. Ook is voor dit project de verhuizing van de familie verzorgd. 

Lees verder

Mantelzorgchalet te Bosschenhoofd

Op 15 mei 2018, plaasten Thuis aan Huis deze mooie mantelzorgchalet te Bosschenhoofd. Het was voor de ouders van de familie. De familie wilde graag hen ouders dicht bij zich houden en kwam zo bij thuis aan huis. Samen met de familie is er toen een mooi ontwerp gemaakt, en deze is uitgevoerd. 

Lees verder

Mantelzorg in de Gemeente Wijchen

Begin het voorjaar van 2018, was de gemeente Wijchen op zoek naar een mantelzorgwoning, zodoende kwamen ze uit bij Thuis aan Huis. De mantelzorgwoning is voorzien van een mindervalide badkamer met een mindervalide douche en een mindervalide toilet. De woning is 8,5 meter bij 3,20 meter en is daarom een mooie voorbeeld van maatwerk. 

Lees verder

Thuis aan Huis internationaal

Ook internationaal is Thuis aan Huis veel actief. Zoals deze mooie mantelzorgwoning die in Heusden-Zolder te België geplaatst is. De mantelzorgwoning is op 25 januari dit jaar geplaatst. De mantelzorgwoning heeft een afmeting van 10 x 4 meter.

Lees verder

Drie Mantelzorgwoningen te Dokkum

Voor Opnij Advisering kreeg Thuis aan Huis de aanvraag om drie mantelzorgwoningen te leveren. Dit is met succes gegaan, de mantelzorgwoningen zien er netjes uit. De drie mantelzorgwoningen zijn zo goed als identiek, maar verschillen alleen op kleine vlakken van de buitenzijdes, dit omdat de ramen niet overal gelijk zijn. 

Lees verder

12345
Contact

Neem direct contact op met ons!

Voor informatie en vragen.

» Naar contactinformatie
Brochure

Download de brochure!

Voor meer informatie over mantelzorgwoningen.

» Download brochure