INFORMATIE AANVRAGEN

Wenst u thuis een bezoek om uw wensen en situatie door een adviseur op te kunnen nemen?

Thuis aan Huis voorziet u vrijblijvend van deskundig advies en een uitgebreide offerte. Tevens bent u van harte welkom om op afspraak onze werkplaats en mantelzorgwoningen te bezichtigen

Inmiddels heeft Thuis aan Huis voor families door heel Nederland en België mantelzorgwoningen mogen ontwerpen, produceren, leveren en plaatsen en daar zijn we best een beetje trots op.

Thuis aan Huis is de specialist in mantelzorgwoningen.

Wij ondersteunen u bij alles wat er bij de aanschaf van een mantelzorgwoning komt kijken. Met behulp van onze kennis, onze contacten en ons netwerk bieden wij advies en begeleiding aan zowel de mantelzorger als de bewoner. Thuis aan Huis biedt u rust en het vertrouwen dat alles wordt geregeld. We nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Thuis aan Huis staat voor zorgeloos zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving.

Zelfstandig, maar niet alleen!

Thuis aan Huis onderscheidt zich door: flexibel te zijn door eigen productie, adviseurs welke met u meedenken en volledig op de hoogte zijn van wet & regelgeving, trends, de nieuwste toe te passen duurzame materialen en kan vaak binnen zes weken al sleutel klaar al bij u opgeleverd worden.

Al met al staat Thuis aan Huis voor vakwerk.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk eens onze referenties waar de foto’s voor zich spreken.

Ook is Thuis aan Huis actief op sociale media waar de laatste nieuwtjes en projecten worden gedeeld, bekijk of volg onze pagina’s op Facebook, LinkedIn en Instagram.

U kunt zich uiteraard ook aanmelden voor de Thuis aan Huis nieuwsbrief.