Nieuws

Thuis aan Huis plaatst weer een pareltje!

Thuis aan Huis plaatst weer een pareltje!

29 september 2016
Begin september plaatste Thuis aan Huis een prachtige mantelzorgwoning in Wouwse Plantage. Deze ruime woning van 72m2 past prachtig in de landelijke omgeving door de zwarte smartside buitenbeplating en chique roedes in de ramen. Een kijkje nemen? Neem contact met ons op!  
Lees verder
Trots op mantelzorgchalet in Oud Vossemeer

Trots op mantelzorgchalet in Oud Vossemeer

1 september 2016
Wat zijn we trots op de mantelzorgchalet die Thuis aan Huis onlangs plaatste in Oud Vossemeer! "Dit is niet zomaar een huisje hoor, Villa Duune, wat zeg je daar van!" Aldus de tevreden bewoners. In december 2015 hebben we voor het eerst contact gehad met de familie Duine. Zoon Marco wilde, samen met zijn gezin, graag het ouderlijk huis in Oud Vossemeer kopen. Ouders, Dientje en Andre, orienteerden zich op het gebied van een mantelzorgwoning en kwamen terecht bij Thuis aan Huis. Vanaf het begin was duidelijk dat Dientje niet in een 'platte' woning wilde. Ze wilde graag een ECHT huisje, een huisje met een dakje! Voor Thuis aan Huis was dit het eerste 'chalet project' en samen zijn wij aan de slag gegaan om een ontwerp te maken waar iedereen tevreden mee was. Na een aantal weken zijn we gaan bouwen. Tijdens dit traject was er veelvuldig contact tussen alle partijen en in juni 2016 was het dan zo ver; de mantelzorgchalet kon geplaatst worden! Een spannende dag voor iedereen en een mijlpaal voor Thuis aan Huis. En nu....nadat alles netjes is afgewerkt en Andre en Dientje de woning met hun eigen spulletjes hebben ingericht, kunnen we met TROTS zeggen: "wat een prachtig project was dit!" Heeft u interesse om deze mantelzorgchalet in Oud Vossemeer te bekijken? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom!
Lees verder

Thuis aan Huis op TV!

30 juni 2016
Benieuwd naar hoe dat nu gaat...? Een mantelzorgwoning plaatsen? Wat komt er allemaal bij kijken, en hoe neem je deze beslissing eigenlijk? En... voor welke leverancier kies je dan uiteindelijk?
Lees verder

De villa van Anneke!

13 februari 2016
Vorig jaar al hadden we contact met Brigitte van Thuis aan Huis omdat we een mantelzorg woning wilden voor een familielid van ons. 
Lees verder
123456789
Contact

Neem direct contact op met ons!

Voor informatie en vragen.

» Naar contactinformatie
Brochure

Download de brochure!

Voor meer informatie over mantelzorgwoningen.

» Download brochure