Nieuws

Nieuwsbrief Q1 2017

Nieuwsbrief Q1 2017

21 maart 2017
Ook dit jaar gaat Thuis aan Huis weer verder met het ontwepen, produceren en plaatsen van prachtige mantelzorgwoningen door héél Nederland. Bekijk hier onze nieuwsbrief voor de laatste ontwikkelingen! Ook benieuwd wat Thuis aan Huis voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op!    
Lees verder
De laatste nieuwtjes van Thuis aan Huis!

De laatste nieuwtjes van Thuis aan Huis!

24 november 2016
Wij brengen u graag op de hoogte van alle nieuwtjes van de mantelzorgwoningen van Thuis aan Huis middels deze nieuwsbrief. We wensen u veel leesplezier. En mocht u eens, vrijblijvend, een mantelzorgwoning in het echt willen bekijken? De koffie staat klaar bij onze diverse referentie woningen, verdeeld door heel Nederland!!  
Lees verder
Op naar het volgende project!

Op naar het volgende project!

17 november 2016
We staan niet stil!! Thuis aan Huis begint direct weer aan een nieuw project. Dit maal werkt Thuis aan Huis aan een 54m2 mantelzorgwoning voor een familie in Veldhoven. Deze woning zullen we in december gaan plaatsen. Ook interesse in een mantelzorgwoning? Neem contact met ons op!
Lees verder
Een prachtig plekje in Munstergeleen

Een prachtig plekje in Munstergeleen

3 november 2016
Half oktober heeft Thuis aan Huis deze 36m2 mantelzorgwoning geplaatst aan het huis van dochter Doreen. Zo kunnen zij voor elkaar zorgen, elkaar helpen waar nodig, en toch genieten van de privacy! Wilt u meer weten over deze woning of over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Lees verder
Thuis aan Huis gaat uitbreiden!

Thuis aan Huis gaat uitbreiden!

13 oktober 2016
Uitbreiding van de werkplaats in Roosendaal. De huidige werkplaats van 850m2 wordt te klein. Daarom breiden wij uit! Eind 2016 moet de nieuwe werkplaats een ruimte bieden aan nog eens 750m2 extra.
Lees verder
123456789
Contact

Neem direct contact op met ons!

Voor informatie en vragen.

» Naar contactinformatie
Brochure

Download de brochure!

Voor meer informatie over mantelzorgwoningen.

» Download brochure