Een mantelzorgwoning kopen of huren?

De meeste bewoners kiezen er voor om een mantelzorgwoning te kopen. Na gebruik wordt de mantelzorgwoning weer verkocht, waarbij Thuis aan Huis voor u als makelaar optreedt en bemiddelt tussen de oude en de nieuwe eigenaar.

Onder aan deze pagina ziet u ons huidige aanbod gebruikte woninginen en units, mocht u meer informatie willen neem dan contact met ons op.

Thuis aan Huis kan u momenteel een 3x3 sanitaire unit aanbieden voor slechts € 12.500,- incl. BTW en incl. rijplaat. Deze unit is een half jaar gebruikt en heeft daardoor bijna geen gebruikerssporen. . Meer informatie?

Thuis aan Huis kan u momenteel een mantelzorgwoning-12-x-6-meter aanbieden voor € 57.500,00 excl. BTW. De mantzelzorgwoning is in 2016 gebouwd, en is luxe uitgevoerd. De mantelzorgwoning staat in omgeving Eindhoven. Meer informatie? 

Thuis aan Huis kan u momenteel een gebruikte zorgunit 7 x 3,4 aanbieden voor € 15.500,00 incl. BTW. De gebruikte zorgunit is voorzien van; mindervalide toilet, mindervalide douche en keukenblok. Meer informatie? 

Thuis aan huis kan u momenteel een gebruikte mantelzorgwoning 6 x 9 meter aanbieden voor € 39.500,00 incl. BTW. De gebruikte mantelzorgwoning is voorzien van, mindervalide toilet, mindervalide douche, keukenblok en een slaapkamer. Meer informatie?  

Thuis aan huis kan u momenteel een opknap unit 6 x 3 meter aanbieden voor € 3.569,50 incl. BTW. De opknapunit is voorzien van, mindervalide toilet Meer informatie? 

Thuis aan huis kan u momenteel een gebruikte mantelzorgwoning 6 x 5 meter aanbieden voor € 13.950,00 incl. BTW. De gebruikte mantelzorgwoning is voorzien van, mindervalide badkamer en heeft een keukenblok. Meer informatie?  

Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een mantelzorgwoning te huren. Dit kan al vanaf € 550.- per maand. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Vraag hier direct informatie aan
We gebruiken uw gegevens alleen voor de informatieaanvraag (bekijk onze privacy verklaring).

Ons aanbod mantelzorgwoningen

Contact

Neem direct contact op met ons!

Voor informatie en vragen.

» Naar contactinformatie
Brochure

Download de brochure!

Voor meer informatie over mantelzorgwoningen.

» Download brochure