Zorg nodig? Maak gebruik van een mantelzorgchalet

Een mantelzorgchalet (ook wel een mantelzorgwoning genoemd) is een aangepaste kant-en-klare woning die u in de tuin plaatst. De woningen zijn duurzaam, snel te plaatsen en kunnen ook weer weggehaald worden als de mantelzorg niet meer nodig is. 

Thuis aan Huis is uw betrouwbare mantelzorgchaletleverancier en begeleidt u tijdens het hele proces van de eerste kennismaking met een mantelzorgchalet tot de daadwerkelijke plaatsing van uw mantelzorgchalet. Van de eerste tot en met de laatste fase en zelfs daarna, staan wij u bij bij de verkoop of verhuur van uw mantelzorgwoning. Mantelzorgwoning kopen of huren. »

Mantelzorgchalet naar wens ingericht

De mantelzorgchalet is een op maat gemaakte oplossing. De woning is volledig gelijkvloers en rolstoelvriendelijk. De mantelzorgchalet is voorzien van een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De mantelzorgchalet heeft in de winter en in de zomer een prettig binnenklimaat en wordt, door de vele ramen, als licht en ruim ervaren. De Thuis aan Huis mantelzorgchalet staat in principe los van de hoofdwoning, maar indien gewenst kan er eenvoudig een verbindingsgang tussen de twee woningen worden aangelegd.

 

Informatie aanvragen

Thuis aan Huis begrijpt dat er veel komt kijken bij de aanschaf van een mantelzorgwoning. Daarom hebben we alle nuttige informatie voor u in een brochure samengevoegd. Heeft u daarna nog vragen, neem dan gerust contact op.

Informatie aanvragen »

Woning kopen of huren?

De meeste bewoners kiezen er voor om een mantelzorgwoning te kopen. Na gebruik wordt de mantelzorgwoning weer verkocht, waarbij Thuis aan Huis als makelaar optreedt en bemiddelt tussen de oude en nieuwe eigenaar.

Meer weten »


Contact

Neem direct contact op met ons!

Voor informatie en vragen.

» Naar contactinformatie
Brochure

Download de brochure!

Voor meer informatie over mantelzorgwoningen.

» Download brochure